צלוליט מרובה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

13/02/2008 | 21:52 | מאת: נירה

שלום. אני בת 26, לא שמנה בכלל אבל כבר לא כל כך רזה. כבר יותר מ-10 שנים אני "סובלת" מצלוליט , או איך שלא תקראו לזה (עור קליפת תפוז וכן הלאה, מראה כמו צלקתי) והרבה!! במיוחד בירכיים ובישבן. בשנים האחרונות זה מחמיר, וגם בעור השדיים שי לי צלוליטיס. זה מאוד מפריע לי. ממה זה נובע? למה יש צלוליט גם בשד? לגבי הירכיים והישבן אני יודעת שצריך לעשות המון ספורט ועיסויים ודיאטת דלת שומן. אך מה לדבי השדיים? מה אפשר לעשות כדי להפחית או להיפטר לגמרי מהצלולטיס? האם זה גנטי? (כפי שאמרתי זה כבר מגיל צעיר). תודה רבה.

18/02/2008 | 16:56 | מאת:

צלוליט היא תופעה הקיימת במידה זו או אחרת אצל כל הנשים כמעט. זה לא קשור למשקל וקיים גם בנשים רזות. קיימים כיום בשוק מספר מכשירים המבוססים על טכנולוגיה של חימום העור ועיסוי שלו להקלה במראה הצלוליט ולשיפור מראה העור.