בעיית עור בפנים

דיון מתוך פורום  רפואת עור

11/02/2008 | 23:37 | מאת: r

שלום, רציתי לשאול - קרוב לחודש אני סובלת מבעיות בעור הפנים: זה התחיל באודם וגירוד (ולפי זה הרופא טען שהקור והיובש לא טובים לי ונתן לי קרם לחות אינטנסיבי) זה הראה סימני שיפור, אך חזר לאחר כמה ימים רק יותר גרוע בתוספת של עור מחוספס, אני מטופלת מזה כמה ימים במשחה חדשה - אלוקום שמכילה קורטיזון. רציתי לשאול לדעתך והאם התופעה מוכרת לך...?

13/02/2008 | 09:16 | מאת: אבי

הבן שלי בן 5 חודשים והוא סובל מלחיים אדומות ומגורות הגירוי מתפשט גם לצוואר. הלכתי לרופא עור והוא נתן לי לשים לו LANACCORT כ- 3 ימים מפני שיש קורטיזון. אמנם זה השתפר במעט אך לאחר מכן שוב חזר לקדמותו. הלחיים שלו נראות מפחיד כמו כוויות מה לעשות?

18/02/2008 | 13:49 | מאת:

אין שום אפשרות לדעת מה הבעיה שלך מבלי לראות אותך .