פגמי עור

דיון מתוך פורום  רפואת עור

10/02/2008 | 09:23 | מאת: maiina

שלום אני בת 20 ובגיל ההתבגרות סבלתי מפצעי בגרות חמורים, טופלתי בכמה משחות וכדורים (לא רקוטן) אבל נשאר המון סימנים אדמומיים על הפנים. לאחר פגישה עם רופא עור הוא אמר לי שהפתרון היחיד הוא רקוטן, מאחר ואני לא מעוניינת לקחת את רקוטן הייתי רוצה לדעת האם יש פתרון אחר לכתמים על הפנים והאם טיפול אצל קוסמטיקאית יכול להיות יעיל או רק להזיק. תודה מראש!

18/02/2008 | 17:10 | מאת:

כתמים אדומים על הפנים מעידים לרוב על דלקת פעילה ומקרה כזה מומלץ לטפל אצל רופא עור ולא אצל קוסמטיקאית.