פצעים כתוצאה מתזונה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

06/02/2008 | 18:53 | מאת: אבי

שלום אני כבן 35 וסובל מגיל הנעורים מפצעים , לקחתי כבר פעמים ראקוטן והדבר הביא לתוצאות אך הפצעים חזרו , שמתי לב כי הפצעים מופיעים מיד לאחר שאני אוכל משהו מתוק כגון גלידה או דבש בעיקר שוקולד מרבית הפצעים הינם באזור הגב הקרקפת והצוואר , שניגשתי לרופאי עור תשובתו של האחד היתה ספקנית באומרו שאם אתה חושב שזה הגורם אז אל תאכל , ושל האחר שאמר לקחת ראקוטן שוב או להשתמש במשחות מייבשות שאלתי היא: האם הפצעים באמת יכולים להיות כתוצאה מתזונה ( בעיקר מתוקה ) ובמידה וכן , האם ניתן לעשות בדיקות מסויימות ולבודד את הגורם בתודה מראש אבי

09/02/2008 | 19:03 | מאת:

במקרים מסויימים תזונה יכולה להחמיר אקנה, אם כי זה לא הכלל. ממליצה לך להתייעץ אצל תזונאי/ת. והכי חשוב להקשיב לגוף. אם אתה מרגיש שדברים מתוקים מחמירים לך את הפצעים אתה כנראה צודק.