בעית עור באבר המין

דיון מתוך פורום  רפואת עור

06/02/2008 | 07:24 | מאת: אייל בן 36

שלום ותודה יש לי בעיה באבר מין(פיפי)כמו פצעים כואבים שבאים והולכים כל הזמן מישהו אמר לי שזה הרפס וזה לא עוזב לעולם עכשיו זה כואב ופתוח מופיע מעל לפיפי וגם על האם זה לא ניתן לריפוי?אהם ים המלח יכול לעזור?יש כדורים שלוקחים לפניי שזה מופיע ,שזה לא יתחיל שוב? יש לי גם ילדה בת 4 בבית האם היא יכולה להדבק דרך השירותים אם היא יושבת גם עם הקרש מה עושים בבקשה זה מאוד מתסכל ולא נעים ,מגרד ומפריע לחיי היום יום

09/02/2008 | 19:07 | מאת:

פצעים על איבר המין יכולים להיות מסיבות שונות, הרפס זו רק אחת מהאפשרויות. עדיין לא נבדקת אצל רופא/ת עור ומין? מומלץ מאוד להבדק ולקבל טיפול והדרכה לגבי סיכויי הדבקה והעברה לאנשים אחרים. חשוב מאוד!!!