רקיוטאן

דיון מתוך פורום  רפואת עור

04/02/2008 | 19:41 | מאת: חיים לשם

שלום, אני חיים, בן 15. בשבוע האחרון התחלתי לקחת רקוטן, ואני עם עבר של רגישות לדימום באף. היום ירד לי דם מהאף, ובהוראות שמצורפות לכדורים כתוב שדימום מהאף הוא תופעת לוואי שצריך לפנות לרופא בשבילה. איך אני ידע ממה זה קורה? ללכת לרופא בכל זאת? תודה, חיים.

09/02/2008 | 19:20 | מאת:

רואקוטן מייבש מאוד את הציפוי הפנימי של האף ובמקרים קיצוניים יכול לגרום לדימום מהאף. אם מדובר באירוע חד פעמי אפשר להמשיך את הטיפול לאחר עדכון הרופא. אם זה ממשיך רצוי לשקול הורדת המינון וביצוע מספר בדיקות מעבדה.