פצעים בקרקפת

דיון מתוך פורום  רפואת עור

03/02/2008 | 23:24 | מאת: ליעד ב

היי, לאחרונה התחילו לי פצעים בקרקפת, באזור שמסביב לקרקפת, וגם במצח וקצת בפנים, הרוב מתרכז במצח הקרוב לקרקפת ובמסגרת הקרקפת. הפצעים הם קטנים וכואבים. מה זה יכול להיות? מה יכול לעזור לזה? אני עושה כמעט כל יום מסיכה לפנים (בתקווה שזה יעזור) ומנקה את הפנים עם סבון נוזלי אך אין שינוי

04/02/2008 | 13:34 | מאת:

ללא בדיקת מומחה אין אפשרות לענות לשאלה שלך תשובה מדויקת . יתכן ומדובר בפצעים מוגלתיים בשורשי השיער וזה יכול להיות עקב זיהום .

04/02/2008 | 17:22 | מאת: ליאה

שלום. כבר כמעט שנה אני סובלת מפצעים וכתמים במלובה גירודים ויקצוצים. קיבלתי טיפעול באנטיביוטיקה זמן ממושך כמה סוגים וגם מישחות ותרחיצים ללא תוצאות חיוביות. ליפני שבוע שוב הופוע בבדיקת משתך מקרקפת wound culture מה עוד יעזור לי? אשמך מאוד לתשובה העוזרת. תודה מראש

13/02/2008 | 02:25 | מאת: wiking

כבר כמעט שנה אני סובל מפצעים וכתמים במלובה גירודים ויקצוצים.קיבלתי טיפעול Tevacoutenללא תוצאות חיוביות.מה עוד יעזור לי? אשמך מאוד לתשובה העוזרת.