שיעור יתר בפנים

דיון מתוך פורום  רפואת עור

01/02/2008 | 19:37 | מאת: דנה

התחלתי טיפולי אפילציה בפנים אך לאחר הטיפול יש לי פצעים וניפחיות שלא יורדים מהר והשיער גודל דיי מהר המטלפת המליצה לי בחודשים הראשונים לבוא פעמים בשבוע שזוהי הוצאה ענקית בשבילי וזה אומר להיות עם פצעים בפנים רוב הזמן (השערות שלי בפנים ובסנטר שחורות וגם מתחת לעור וצוצחות מהר) האם מומלץ לי להפסיק ולעבור לליזר? מה עליי לעשות להפסיק עכשיו בטרם אני יוציא עוד כסף לחינם .? היא מתעקשת שאחרי כמה טיפולים אני ירגיש בהבדל עצום ובסוף אני לא יאמין לשינוי. מה עלי לעשות? לשנות שיטה? או שיש משהו אחר שלא לקחתי בחשבון

04/02/2008 | 13:47 | מאת:

טיפול בלייזר אמור להיות הרבה יותר יעיל (בידיים טובות של מומחה ) ובתנאי שאת מתאימה לטיפול הזה ואת זאת יכול לקבוע רק מומחה . הטיפול באפילאציה משאיר גם לרוב צלקות . יש גם משחה בשם VANIQA שיכולה להועיל בהפחתת כמות השיער ./