שימוש בכדורי ראקוטן

דיון מתוך פורום  רפואת עור

01/02/2008 | 01:45 | מאת: שני

שלום, אני בת 28 רווקה וקיבלתי ראקוטן במינון נמוך 30 מ"ג לפצעים בפנים ופטריות חוזרות ברגליים-הבעיה היא שעוד חודשיים וחצי ואני עומדת להתחתן וואני אמורה לקחת עוד חודש מהיום את הכדורים - האם זה מסוכן?? מבחינת הריון- האם כדיי להפסיק עכשיו?? האם הפרש של חודש וחצי בין נטילת הכדורים לכניסה להריון היא בסדר? תוך כמה זמן הכדורים מתנקים מהגוף??? אשמח לתשובה מהירה

03/02/2008 | 15:44 | מאת:

בזמן השימוש ברואקוטן יש להמנע מהריון ולהשתמש באמצעי מניעה. בגמר הטיפול ברואקוטן יש להמתין חודש ואז אפשר להכנס להריון.