פצעים בקרקפת

דיון מתוך פורום  רפואת עור

30/01/2008 | 19:20 | מאת: אלי

יש לי פצעים שהולכים וחוזרים בקרקפת. בנוסף היה אחד שהתנפח ונאלצתי ללכת לכירוג בכדי שיוציא את המוגלה , עכשיו הופיע ממש כמעט באותו מקום עוד פצע שמתנפח כקדמותו אמרו לי ללכת שוב לכירוג שיחתוך את כל האזור . ממה זה יכול לנבוע והאם יש טיפול אחר שניתן לעשות במקום ללכת שוב לכירוג? ומה בקשר לשאר הפצעים שמופיעים ?

04/02/2008 | 13:53 | מאת:

ישנם מצבים של זיהומים כרוניים בשרשי השערות בקרקפת ובמקרים מסוימים יש צורך בטיפול אנטיביוטי ממושך דרך הפה לרוב מספיק מינון קטן של אנטיביוטיקה ,כך שהטיפול אינו מזיק .