כינים?

דיון מתוך פורום  רפואת עור

28/01/2008 | 19:58 | מאת: לימור

לפני שלושה שבועות היו לביתי בת ה-4 כינים. השתמשתי בתכשיר ללא רכיבים כימיים משהו טבעי ןסירווק ואחרי מספר ימים לא ראיתי כלום. אחרי שבועיים גיליתי מאחורי האוזניים ועל העורף לא קרוב בכלל לשיער נקודות קטנות גירדתי אותם וזה היה פשוט מזעזע. דוומה לעכביש קטן עם 6 רגליים שקופות לבנות ובמרכז הבטן נקודה חומה.הוצאתי אאותם וזה חזר שוב אתמול. זה לא דומה לכינה מה זה?? אני לא רואה אותה מתגרדת אשמח לתשובה מהירה

29/01/2008 | 14:46 | מאת: לימור

היום גיליתי שוב על המצח ועל הקרקפת. זה שטוח ונצמד לעו ממש כמו עכביש קטן ואני בטוחה שזו לא כינה אין גם ביצים בראש הילדה. כינה יותר אליפטית וזה ממש עגול ושקוף כמו שאמרתי בהודעה הקודמת עם נקודה חומה במרכז. אשמח לתשובה מהירה תודה נ.ב קשה לי ללכת לרופא ולהראות לו כי כשאני מחפשת במיוחד אני לא מוצאת