מינון של רקוטאן

דיון מתוך פורום  רפואת עור

28/01/2008 | 19:27 | מאת: הילה

אני לוקחת רקוטאן ועכשיו מתחילה את החודש השני. אני שוקלת 53 ק"ג ובחודש הראשון הרופאה הביאה לי מינון של 30 מ"ג ועכשיו היא הלעתה לי למינון של 50 מ"ג . זה לא יותר מדיי? זה קצת הדאיג אותי...... אשמח אם תענו לי תודה

03/02/2008 | 15:49 | מאת:

המינון המומלץ ברואקוטן הוא 0.5 עד 1 מג' לקילוגרם משקל גוף. המינון שאת מקבלת הוא בטווח הגבוה אך עדיין לפי ההמלצה. אני נוהגת לתת מינונים נמוכים יותר, כאשר הכוונה היא להפחית את עצמת תופעות הלוואי אך אז הטיפול נמשך זמן רב יותר.