פטריה בציפורניים

דיון מתוך פורום  רפואת עור

27/01/2008 | 18:44 | מאת: בת 21

ערב טוב, לפני שבוע הייתי אצל רופא עור והוא נתן לי את הכדור-טרבינאפין 250 מ"ג לטיפול בפטריה בציפורניים. הוא לא שאל אותי אם אני נוטלת גלולות וראיתי בעלון שמצורף שעלולה להיות בעיה. התחלתי להשתמש בגלולות יום ראשון שעבר ובכדורים היום. האם יש סיכון? האם אחד מהכדורים מאבד מההשפעה שלו? תודה

28/01/2008 | 00:34 | מאת:

טוב שאת משתמשת בגלולה בזמן הטיפול בטרבינאפין שהרי לא רצוי שתיכנסי להריון בזמן נטילת התרופה . באשר ליעילות , אינני חושב שיש בעיהמבחינת יעילות הטרבינאפין .