פטריה במפשעה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

04/08/2006 | 22:07 | מאת: f

אני זכר בן 16. לאחרונה החלה להופיע לי מעין פטריה באיזור שבין האשכים לרגל היא בצבע אדום לדעתי זו פטריה. שמרחתי אלוורה זה ירד קצת מה עושים להיפטר מזה? מה זה? איך קיבלתי את זה?

06/08/2006 | 18:47 | מאת:

לפי התיאור שלך זה יכול להיות פטריה ואז ניתן לטפל בקרם נגד פטריות הנמכר גם ללא מרשם רופא בבתי המרקחת. אם אכן מדובר בפטרת כנראה שנדבקת מאדם אחר. פטרת של העור היא ענין מאוד שכיח ונפוץ בעיקר בקיץ כי הפטריות 'אוהבות' חום ולחות. אבל יכול להיות שמדובר בבעיה אחרת כמו אלרגיה, אקזמה ואם זה לא עובר כדאי לבקר אצל רופא עור