פיצעונים מוגלתיים בכפות הידיים

דיון מתוך פורום  רפואת עור

30/08/2006 | 08:27 | מאת: עדי

שלום לכם לפני מספר ימים חזרתי מאילת והרגשתי חיספוס בכפות הידיים ושמתי לב שיש לי מין פצעונים קטנים עם מוגלה כמו (שלפוחיות קטנות חצ'קון תת עורי בדרך החוצה ) לא כואב ויש לי אחד כזה גם בכף הרגל אני לא יודע עם זה קשור אבל אפשרי להוציא את המוגלה ואז הם הופכים לפצעים יבשים. אני עובד גם עם הידים עבודה שהיא קצת פיזית תודה מראש

09/09/2006 | 18:04 | מאת:

עדי שלום, לפי התיאור ייתכן שיש לך אקזמה בכפות ידיים. פנה לרופא עור או אם אין תור קרוב אז לרופא המשפחה כדי לקבל טיפול במשחות. בברכה, דר' פנינה שמש מומחית ברפואת עור ומין.