סבון פנים לעור שומני מאוד ואקנה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

26/08/2006 | 19:54 | מאת: ארז

שלום דוקטור יש לי אקנה במצב בינוני והרופאת עור שלי רשמה לי כדור אנטיביוטיקה שנקרא "מינוקלין" 50מ"ג. בנוסף לאקנה יש לי עור פנים שומני מאוד ולא מעורב הרופאת עור שלי אמרה לי ללכת לבית מרקחת ולקנות סבון שנקרא "זניאק ג'ל", הסבון הזה עולה יותר מ100 שקל! ולכן לא יכלתי לקנות אותו ונשארתי בלי סבון. את יכולה לתת לי שם מסחרי של סבון טוב שהוא יעיל במיוחד למצב שלי? רק שתדעי הבאתי לך את כל הפרטים בקשר למצב העור שלי. הייתי מפנה את השאלה שלי לרופאת עור שלי אבל היא מאוד עסוקה וכל מתי שאני מתקשר אליה היא נמצאת באמצע טיפול וישר מנתקת. אני יודע שאת מעדיפה לא להיכנס להמלצות על שמות מסחריים אבל זה מאוד דחוף לי בבקשה דוקטור תעזרי לי זה מאוד חשוב לי הפנים שלי ממש מבריקות!

26/08/2006 | 23:26 | מאת: היי

אני לא דוקטור,אבל סבון של סבה מד הוא סבון טוב

02/09/2006 | 23:00 | מאת:

ארז שלום, אני מבינה אותך אך משתדלת להמנע מלהזכיר שמות מסחריים של מוצרים שאינם תרופה. מה עוד שיש סבונים רבים המתאימים לעור שמן. פנה לרוקח בבית המרקחת ובקש ממנו שימליץ לך על מספר סבונים לעור שמן עם אקנה, יכול להיות סבון נוזלי או מוצק הכל טוב. בחר את המתאים לך ביותר, זה לא חייב להיות היקר ביותר, בכלל לא. בהצלחה בטיפול דר' פנינה שמש מומחית ברפואת עור ומין.

02/09/2006 | 23:00 | מאת:

ארז שלום, אני מבינה אותך אך משתדלת להמנע מלהזכיר שמות מסחריים של מוצרים שאינם תרופה. מה עוד שיש סבונים רבים המתאימים לעור שמן. פנה לרוקח בבית המרקחת ובקש ממנו שימליץ לך על מספר סבונים לעור שמן עם אקנה, יכול להיות סבון נוזלי או מוצק הכל טוב. בחר את המתאים לך ביותר, זה לא חייב להיות היקר ביותר, בכלל לא. בהצלחה בטיפול דר' פנינה שמש מומחית ברפואת עור ומין.