גירוד וסימנים כחולים

דיון מתוך פורום  רפואת עור

24/08/2006 | 16:19 | מאת: צ.ק

בן 52 בריא. לוקח יום יום ויטמינים c אומגה 3 ברזל. לפני 3 שבועות היו לי סימני גרוד בגב והיו קרוב ל 6 מוקדים זה התפשט לבטן בטן קרוב ל 8 מוקדים, באחוריים גם באזור החזה. הרופא נתן לי betacorten. וכל פעם זה עובר למקום אחר. יש לי גם בבטן ובחזה סימנים כחולים קטינים (כאילו קיבלתי מכה) במקום אחד זה עבר והופיע באזר החזה (קוטר של ס"מ) ומתחת לחזה. מה זה יכול להיות.

30/08/2006 | 02:12 | מאת:

שלום לך, התיאור המפורט שלך במילים לא מספק ויש צורך בבדיקה קלינית (זאת אומרת להסתכל על מה שיש בעור). לעיתים יש צורך גם בבדיקות דם. מציעה לפנות שנית לרופא עור, אם התפרחת לא חולפת. בברכה, דר פנינה שמש מומחית ברפואת עור ומין