סבוראה בעור הקרקפת
דיון מתוך פורום רפואת עור
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
שלום. הבת שלי בת ה-14 החלה לסבול מסבוראה בעור הקרקפת לפני כשנה. ניסנו שמפו ניזוראל ללא הטבה כלשהי, אחריו ניסינו גם שמפו SEBO MEDIS, אף הוא עם הטבה חלקית בלבד. כעת יש לביתי הרבה נגעים אדומים ומגרדים בראש וקשקשת מרובה. כיצד ניתן לפתור את הבעיה והאם יש תכשיר שיכול לתת לה תקופה ארוכה של רגיעה? לתשובתך אודה.
מומלץ לך להעזר גם באתר העור האלטרנטיבי - יש שם טיפולים ברמה איכותית. האתר http://www.ramimor.co.il/ בהצלחה
אני גם סובלת מתופעת הסבוראה כמעט שנה וחצי וניסיתי כמעט את כל סוגי השמפו האפשריים כולל משחות וטיפות, האם יש טיפול שמעבר להקלה יכול לפתור את הבעיה?
שלום לך דיעה נוספת ואפשרויות טיפול נוספות מתחומי הרפואה המשלימה הן בבחינת מידע חיוני ותורם למי שנזקק להן כמו בכל תחום . מידע נוסף בעל חשיבות בעניינך נמצא גם במסגרת אתר העור האלטרנטיבי http://www.ramimor.co.il/ זה לא חדש כי ברפואה משלימה קיימות אפשרויות טיפול יעילות . וכי מן המפורסמות הוא כי לא תמיד בעיות רפואיות נפתרות ומוקלות רק במסגרת רפואה קונבציונלית וכי אפשרויות נוספות עשויות להועיל גם הן . בהצלחה .