גרד ופריחה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

03/08/2006 | 10:38 | מאת: אלעד

שלום, לפני 4 שנים משהי עשתה לי מין אוראלי לא מוגן, ביום שאחרי החלו גירודים ופריחה בצורות מקבצים על הזרועות. התופעה הוחמרה אחר כל מקלחת חמה שלאחריה גם היו פריחה על הפנים והגרון. בבדיקות נמצא שנידבקתי בקונדילומה ברירית פי הטבעת וטופלתי. הגירודים נמשכים עד היום וגם הפריחה אבל במינונים פחותים. מה צריך לעשות?

04/08/2006 | 15:14 | מאת:

התיאור שלך אמנם מפורט אך נראה לי שכדאי להבדק על ידי רופא עור. לא ברור לי הקשר בין האירוע של לפני 4 שנים לתפרחת על הזרועות, אולי אין קשר.