מחלת הרפס זוסטר

דיון מתוך פורום  רפואת עור

22/08/2006 | 17:49 | מאת: ליאת

לרופאה שלום לפני שבוע יצאה לי פריחה באזור הצלעות והיא אובחנה כמחלת ה- הרפס זוסטר. קיבלתי טיפול של משחה וכדורי זובירקס. קראתי הרבה וצברתי מידע דרך האינטרנט. לפי מה שהשתקף בחומר שקראתי מודגש שיש כאבים עזים שנמשכים זמן רב. לשמחתי, חוץ מגרוד ועיקצוצים הכאב שאני חשה קל ועמום. האם מה שיש לי ,זה באמת הרפס זוסטר? האם הוא יכול להיות גם בלי כאבים קשים? תודה

23/08/2006 | 14:47 | מאת:

ליאת שלום, לשאלתך- כן תיתכן הופעת הרפס זוסטר ללא כאבים. בברכת החלמה מהירה דר' שמש פנינה מומחית ברפואת עור ומין