רואקוטן והסרת שיער בליזר

דיון מתוך פורום  רפואת עור

03/08/2006 | 08:26 | מאת: דביר,

לד"ר שלום רב, אני יודע שכשמטפלים ברואקוטן בקורס מלא חל איסור על ביצוע הסרת שיער בליזר עד שנה מגמר הטיפול. השאלה שלי היא אם טופלתי במשך 5 חודשים במינון של 20 מ"ג ליום (משקל: 62), האם מותר לבצע הסרת שיער בליזר? כי לא הגעתי למינון מצטבר.... ניתנה לי התשובה הבאה: http://www.skin.org.il/public/forums/read.php?f=5&i=25699&t=25446 אבל משום מה היא נראת לי תמוהה.. האם זה נכון?

04/08/2006 | 15:11 | מאת:

זה לא משנה אם קיבלת טיפול מלא או טיפול חלקי (מבחינת המינון המצטבר), אין לבצע טיפולי לייזר ששה חודשים מיום סיום הטיפול ברואקוטן. זו ההמלצה של חברת התרופות וגם אני ממליצה כך. תחכה.