מיואשת!!!!!!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  רפואת עור

19/08/2006 | 06:43 | מאת: ma me

יש לי 2 בעיות שמאוד מפריעות לי: חצ'קונים והרפס שלא מפסיק. אני בת 18 וסובלת משיעור יתר, לקחתי גלולות אסטל (תרופה גנרית של דיאנה) במשך חצי שנה, הגלולות לא שיפרו את החצ'קונים וגם לא את השיעור והעלו לי את רמות השומנים בדם ולכן הפסקתי ליטול אותן. אני סובלת מחצ'קונים כבר כמה שנים, ובינתיים הם רק הולכים ומחמירים עם השנים ושום משחה לא עזרה לי (רט-אויט, אקנה מיצין, דלאגיס טי, נאו מדרול ועוד) ואפילו הגלולות החזקות לא השפיעו בכלל! הרופא רצה לתת לי גלולות כל שהן אבל לא רציתי כיוון שאיני מעוניינת בכדורים כי הם פשוט לא השפיעו ואני רוצה לבקש ממנו ריקוטן כי ניראה לי שזה הסיכוי האחרון לפנים חלקות! דבר שני, הרפס! גם ההרפס רודף אחריי כבר כמה שנים. בהתחלה היה לי בין חילופי עונות אבל לאט לאט המצב רק הלך והחמיר והגיע לכך שאני מורחת ציקלומד כל יום ועל כל השפתיים. עכשיו ברגע זה יש לי שני הרפסים שיצאו בכל זאת בשפה התחתונה וזה פשוט סיוט!!!! לפני כחודש אפילו לקחתי 5 כדורי ACYCLO-V 200MG ביום למשך שישה ימים, מה שהרגיע את המצב לשבוע בדיוק..והכל חזר להיות כרגיל. נמאס לי מההרפס!!!!!!!! זה כואב ומציק ומגרד ומכועררר, והוא לא מרפההה, אין לי הפסקה ממנו, אני לוקחת את הציקלומד איתי לכל מקום וזה כבר בלתי נסבל. בבקשה תגאלי אותי מיסורייי כי ניראה לי שכבר אין פתרון למצב תודה):

19/08/2006 | 09:44 | מאת:

אפשר לעזור לך. לגבי ההרפס, אם הוא חוזר בתדירות כל כך גבוהה אני ממליצה על טיפול מונע בכדורי אציקלוויר- לוקחים כדור אחד ליום למספר חודשים וזה יכול למנוע את מרבית הפצעים. לגבי החצ'קונים-אקנה, לא בדקתי אותך אך נראה לי שרואקוטן יכול להיות מאוד יעיל. אל תתייאשי, פני לרופא עור.