פצעים כואבים בפנים ובחלק העליון

דיון מתוך פורום  רפואת עור

18/08/2006 | 03:33 | מאת: Ron

אני בן 31 וסובל מפצעים על עור הפנים. הפצעים כואבים, נפוחים קצת וכשלוצים עליהם לא יוצא כלום וזה רק מאד כואב. אני סובל מעור שמן והפצעים מופיעים בד"כ באותם מקומות: מאחורי האוזניים, על הלחיים, ברקות (צידי המצח). לפצעים האלה לוקח זמן עד שהם עוברים (לפעמים שבוע ויותר). האם יש דרך לטיפול? איך מטפלים בעור שמן? האם טיפול חיצוני בלבד?

18/08/2006 | 16:28 | מאת: היי

תפנה לפורום נטורופתיה באתר זה עם השאלה. או שתיקרא באתר זה על "אקנה" www.naturemed.co.il מצד ימין של האתר

19/08/2006 | 09:53 | מאת:

לפי התיאור שלך מדובר בצורה של אקנה, רופא העור יוכל להתאים לך טיפול במשחות ואם זה לא עוזר אז כדורי אנטיביוטיקה או רואקוטן.