דחוף!!! פטריות ברגלים

דיון מתוך פורום  רפואת עור

02/08/2006 | 17:19 | מאת: דנה

שלום, יש לי פטריות מתחת לציפורניים ברגליים וזה ממש מכואר , הבעיה שיש לי תינוק ואני מניקה, הרופא אור שלי אמר לי לחזור לטיפול אחרי הנקה. אני כבר לא יכולה לחכות עוד שנה, כי אני מתביישת ללכת עם סנדלים. השאלה עם יש איזה שהו טיפול שלא פוגע בהנקה?

03/08/2006 | 00:15 | מאת:

הטיפול היעיל לפטרת ציפורניים הוא בכדורים במשך שלושה -ארבעה חודשים. בתקופה זו אין להניק או להיות בהריון. את צריכה להמתין עד לגמר ההנקה. בינתיים את יכולה ל'סדר' את הציפורניים בעצמך או בפדיקור ולכסות בלק צבעוני ואף אחד לא ידע שיש לך פטריות. הנקה נעימה, את עושה דבר חשוב לתינוק וגם לך.