עור רגיש לבן שנה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

02/08/2006 | 14:00 | מאת: רותי

לבני בן השנה יש עור רגיש. וכעת, בימות הקיץ החמים הוא סובל מפריחה על העור באזורים שהוא מזיע: שולי הטיטול, אזור התחתון של הידיים, בית השחי, צואר וכו'. האם יש דרך לעזור לו? משחה? קרם? תודה מראש

03/08/2006 | 00:12 | מאת:

רצוי ללבוש בגדי כותנה, להחליף בגדים אם יש רטיבות.לאוורר את העור על ידי הסרת הבגדים והטיטול אם ניתן. להמנע משימוש בסבונים חזקים. להמנע משימוש יתר במגבונים לחים. אפשר למרוח קרם לחות ללא ריח לאחר הרחצה. אם עדיין אדום ופורח להתייעץ עם רופא הילדים או רופא עור.