בעיות גנטיות מחקה לתשובה דחוף

דיון מתוך פורום  מחלות גנטיות - תמיכה

30/10/2006 | 10:45 | מאת: רבקה

שלום רציתי לדעת מספר דברים 1. עם לי בטור ילדה היה הרבה בעיות בלימודים ועד כיתה ו הייתי בכיתה טיפולית העם יוכל להופיע אותם בעיות אצל ביתי ? 2. העם אפשר לפני הלידה לדעת עם יעבור לעובר בעיה גנטית מסוימת ? 3. מאיזה גיל אפשר בכלל להבחין בבעיות אצל ילדים? אף אלפי שלפי דברי טיפת חלב ביתי מתפתחת מאוד יפה . וגם בגן הגננת אמרה שלגיל שלה היא מתפתחת יפה ושאין לה בעיות קשב וריכוז כי היא מקשיבה לסיפורים שמקראים לה . (ביתי בת שנתיים) אני אשמח מאוד עם תוכלו להשיב לי בהקדם .

30/10/2006 | 18:20 | מאת: /

http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-1718,m-Doctors,a-Forums.html