בדיקות PAPP - FREE HCG

דיון מתוך פורום  מחלות גנטיות - תמיכה

26/08/2006 | 15:28 | מאת: רחלי

שלום רב, גיליתי שיחד או אחרי שקיפות עורפית לא קיבלתי הוראה מהרופא שלי לעשות בדיקות PAPP ו FREE HCG. תוצאות השקיפות עורפית, 0.13 - 1:1028 . גילי 36. היריון ראשון. שאלה: האם זה תקין שלא עשיתי בדיקות אלו יחד עם השקיפות עורפית? עכשיו אני בשבוע 18, האם אפשר לבצע את הבדיקות עכשיו? למרות שכבר עבר זמן וגם עברתי בדיקת חלבון עוברי וגם תוצאות של החלבון העוברי תקינות? אודה ואם תענו לי, רחלי

26/08/2006 | 18:04 | מאת: א

אני מציעה לך לשאול את ד"ר יובל בפורום -הריון ולידה- או את ד"ר חזן בפורום -אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה-

02/09/2006 | 12:48 | מאת:

בהחלט שאלה היותר מתאימה להריון ולידה