סכיזופרניה

דיון מתוך פורום  מחלות גנטיות - תמיכה

04/05/2007 | 19:33 | מאת: גלית

האם המחלה תורשתית?האם היא פוגעת יותר באוכלוסיית הגברים מאשר באוכלוסיית הנשים?אצלי במשפחה כל הגברים מצד אימי(אביהה,אחיה והבנים שלו,אחי שלי)חולים במחלה הנפשית(אגב,אני לא בטוחה שלכולם יש את המחלה הספציפית הזו מלבד לאחי ולאח של אימי),הנשים לעומת זאת בריאות,האם יש סבירות גבוהה שהבנים שלי יהיו חולים אף הם?האם יש אפשרות לבדוק?

06/05/2007 | 20:12 | מאת:

סכיזופרניה אכן עלולה לעבור בתורשה לא חושבת שיש קשר למין העובר למיטב ידיעתי, נכון לעכשיו אין דרך לבדוק אם לילוד תהיה המחלה בכל מקרה, הייתי פונה לייעוץ גנטי ואף לפסיכאטר מתמצא בתחום

05/12/2008 | 12:19 | מאת: לירון דחוףףףףףףףףףףףףף

שלום יש לי שאלה בן זוגי אמא שלו יש לה סכיזופניה והיתה מאושפזת במוסד שנים רבות כיום נוטלת כדורים האם זה עובר בתורשה ליילוד