טיפול שיניים בלייזר

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

24/05/2008 | 02:04 | מאת: הילת

שלום רב ד"ר אמיל אני בחורה בת 33 מאוד רגשנית,חששנית,ונוטה להתעלף בטיפולי שיניים מעוצמת החרדה הקיצונית שלי והכאב של הדקירה בזריקה עלי לעבור מס' סתימות יתכן שאחת היא שורש ולא אוכל לטפל כנראה ללא זריקה התייחסתי לתשובתך לאלתו של ד"ר מנשה מורגן ,בעניין מס' המצומצם של הרופאים המחזקים במכשירי לייזר בתקנים מותאמים, ברצוני לנסות את הגישה/הטיפול בלייזר ושתי שאלות לי :האחת אם ניתן יהיה לטפל ללא זריקה בסתימות רגילות ושורש ללא זריקה ושאלה שנייה ברשותך האם תוכל לסייע לי ולשולח לי למייל כתובת של רופא שמוסמך ומחזיק במכשיר בתקן המותאם -מאזור שלי מהרצליה או מת"א .(הייתי בשמחה מטפלת אצלך קצת קשה לי עים המרחק הזה) הבנתי בנוסף לך ישנם עוד שני רופאים בארצנו המחזיקים במכישור הלייזר

24/05/2008 | 09:22 | מאת:

שלום הילה. נתחיל מהסוף. יש הרבה יותר מאשר שני רופאי שיניים אשר בבעלותם מכשירי לייזר. השאלה מי עובד עם זה בפועל ומי רק אומר שיש לו מכשיר לייזר. מכשירי לייזר של פוטונה ישנם ביהוד,קרית אונו, חיפה ומזרח ירושלים. אני כנראה בעל הניסיון והידע הרב ביותר בישראל בתחום הלייזר הדנטלי.