עקירה בליזר

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

18/05/2008 | 10:42 | מאת: שירלי

שלום, שמי שירלי בת 29 במצב דנטלי גרוע ביותר(כנראה דנטיקה כך נאמר לי ובנוסף החרדה שלי שלא טיפלתי)..לאחר שהופנתי על ידי רופא השינים שאצלו אני חושבת לטפל למחלקת פה ולסת ולאחר בדיקה שם קבעו שישנו צורך לעקור 6 עקירות כירוגיות מהטוחנות מכיוון שאין שם כבר שינים רק שורשים...אני סובלת מחרדה דנטלית קשה ומנהל המחלקה ביקש שיהיה מרדים בהשגחה..לאחר ששמעתי על הלייזר אני שואלת האם שיניים במצב כזה יכולות לקבל טיפול בלייזר ללא כל הקרעים והתפרים וכמובן הכאב הדיי נורא שמחכה לי שם בעיקר כשמדובר ב3 שינים כל ביקור זה מפחיד נורא אשמח אם תעזור לי ואם תיתן לי עצה אם אני יכולה בלייזר למנוע את הסבל הזה בתודה מראש.

23/05/2008 | 09:49 | מאת:

קודם כל ברצוני להרגיע אתך. גגם ללא לייזר הטיפול לא כזה נורא כפי שהינך מתארת אותו. בנושא עקירות לייזר יכול לפעמים להיות לעזר אך עיקר העבודה היא ללא קשר ללייזר