הלבנת שיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

19/02/2008 | 14:55 | מאת: מיטל

שלום ד"ר, ברצוני לעשות הלבנת שיניים, אני נורא מתלבטת ולא יודעת באיזה שיטה לבחור. אם לבחור בשיטה של הלבנה במרפאה, הלבנה ביתית או שילוב של שניהים? שמעתי שהלבנה במרפאה (בלייזר) לא מחזיקה מעמד כמו טיפול בתבניות, האם זה נכון? מה כדאי לבחור מבחינת יעילות ותוצאות רצויות? (אין בעיה של כסף) אני מעוניית בשיטה מהירה עם תוצאות טובות. מהו חוז ההצלחה של ההלבנה, ןמהו ההבדל בין השיטות הקיימות כיום בשוק? אשמח לתשובה!

12/03/2008 | 09:03 | מאת:

שלום מיטל. השאלה היא מה את רוצה להשיג. הלבנה (הבהרה) של שיניים גורמת לשינוי צבע. היא לא עושה שיניים לבנות ממש. שיטות בגדול הן: טיפול ביתי או טיפוטל במרפאה או שילוב של שתיהן. בכל מקרה נמרח חומר על שיניים והשוני הוא בתהליך הפעלה של החומר הפעיל שהוא מי חמצן. ברור שטיפול במרפאה מחירו גבוה יותר כיוון שזמן רופא יש לו מחיר.