איזה שיטה היא הכי מומלצץ להלבנת שיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

19/01/2008 | 11:53 | מאת: יפעת

היי קוראים לי יפעת אני מעונינת לעשות הלבנת שינייים רציתי לדעת מה הכי מומלץ לעשות היום , איזה דרך היא הכי משיגה תוצאות טובות הציעו לי לעשות הלבנה של סד עם חומר ששמים בכול לילה במשך שבועיים האם היא מועילה יותר מלייזר או בטוחה יותר

28/01/2008 | 21:53 | מאת:

שלום יפעת אין שיטה הכי טובה יש שיטה הכי מתאימה למקרה הנדון. לאחד עדיף לייזר לאחר סד (לילה או לא לילה). חשוב להבין שלא כל מה שרואים בסרטים ופרסומות זה הלבנה. יש גם טיפולים ושיטות נוספות להגיע לחיוך יפה (מושלם) בהצלחה