לייזר

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

20/12/2007 | 12:34 | מאת: שלי

לפני 10 שנים היה לי רקבון בשניים הקדמיות 21+22 ונאלצתי להדביק כתרים חרסינה הכתרים שהודבקו עשויים מתכת לא אצילה , עם השנים היונים שקיימים במתכת זו הפרישו צבע שחור לחניכיים. לפני שנתיים פניתי לרופא שיניים על מנת לפתור בעיה זו ולהחזיר לחניכיים את הצבע הטבעי שלהם. נאמר לי שקודם יש להחליף את הכתרים למתכת אצילה. אך טיפול זה לא עזר, לאחרונה נודע לי על טיפול בלייזר שיכול לטפל בבעיה זו, האם זה נכון? היכן אוכל לקבל טיפול מסוג זה?

28/12/2007 | 06:56 | מאת:

בעזרת מכשיר לייזר ניתן להסיר שכבות חיצוניות של רירית (חניכיים) בדייקנות. חשוב לבדוק היכן בדיוק נמצא הצבע שאותו את רוצה להעלים. חשוב לבחור את הרופא שיש לו\לה את מכשיר הלייזר המתאים. לא כל מכשיר לייזר מסוגל למצע את האמור בדיקנות מספקת