אפטות בפה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

20/11/2007 | 18:54 | מאת: יגאל

לד"ר שלום רציתי לדעת כיצד אפשר לטפל באפטות באמצעות הלייזר ואם זה בכלל כדאי(מבחינת עלות) אם הם חוזרות באופן תדיר כל חודש . הנושא מאוד מפריע לי ואני סובל ממנו קשות

22/11/2007 | 19:33 | מאת:

שלום יגאל טיפול באפטה בעזרת לייזר זהו הטיפול היעיל והמהיר ביותר. הטיפול נמשך פחות מ 10 שניות וברוב הגדול של המקרים המטופל מפסיק להרגיש את האפטה מיידית. קיימת תאוריה שבאותו מקום לא תהיה אפטה יותר אך זאת רק תאוריה שאין לה הוכחות טובות נכון להיום. הטיפול עלול להיות יקר קצת אבל המטופל צריך להחליט האם זה שווה בהצלחה