ציפויי חרסינה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

24/05/2007 | 17:08 | מאת: לולו

תוכל בבקשה להסביר על התהליך אותו עובר מי שבוחר לצפות את שיניו בכדי לזכות ב"חיוך מליון דולר" (כמו של כוכבי הוליווד)? כמה הדבר עולה? מה התהליך בדיוק? כמה זמן הוא אורך? האם לאחר זמן מה יש להגיע ולהחליף את הציפויים? האם הדבר הורס את השיניים?

28/05/2007 | 20:19 | מאת:

קיימים 2 סוגים של ציפוי חרסינה: laminates , lumineers . למינייטס הוא הסוג הנפוץ יותר והזול יחסית מבין השניים. במקרה זה יש להכין שיניים לקבלת הציפוי ז"א לבצע "פגיעה" מינימלית ע"מ ליצור מקום לחרסינה. , לומינירס הוא הסוג הפחות נפוץ וגם יקר יותר. במקרה זה בד"כ אין צורך בהכנת השיניים והציפוי מותאם ישירות לשן . זאת הודות לחרסינה דקה ביותר. בשני המקרים הטיפול המורכב משתי פגישות. כמו כל דבר מעשה אדם גם מוצר זה לא משמש "כל החיים". זמן שימוש ממוצע הוא בין 5 ל10 שנים בהצלחה

20/07/2008 | 13:23 | מאת: עדדנה

אני רוצה לסגור רווח בין השיניים ולעשות ציפי חרסינה בשיניים קדמיות למעלה ולמטה כמה יעלה לי

27/08/2008 | 09:46 | מאת: סוניה

אבקש פרטים בנושא ציפוי חרסינה