הבהרת שיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

04/02/2007 | 19:54 | מאת: אמיל

שלום לד"ר אמיל ליטבק. אני יודע שמחירים משתנים אך האם אתה יכול לתת פחות או יותר טווח מחירים? אני בחור כבן 17 ואני מאוד רוצה לבצע הבהרת שיניים,אני יודע שהלבנה איננה מובטחת. האם יש איזשהו סיכון להלבנת שיניים בלייזר לטווח הרחוק? האם יש תופעות לוואי,או כל קצה חוט אחר? תודה רבה לך

08/02/2007 | 07:13 | מאת:

הלבנת שיניים היא תהליך אשר לא גורם נזק חוץ מאשר רגישות בחניכיים בחלק מהמקריםלזמן קצר. הבהרת שיניים ניתן לבצע בעזרת קרן לייזר או בעזרת שיטות אחרות , יותר או פחות יעילות. אין לדעת כמה זמן הצבע החדש יחזיק מעמד. זה תלוי בהרבה גורמים של סגנון חיים כגון עישון, הרגלי אכילה וכו' וגם בצבע הטבעי של השיניים בהצלחה

14/02/2007 | 22:42 | מאת: אמיל

תודה רבה על המענה. האם לדעתך טיפולי לייזר להלבנת שיניים במחיר של 700-800 ש"ח הם אמינים? תודה רבה לך ד"ר.