שלום לגולשים!

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

11/05/2006 | 14:47 | מאת:
אנו שמחים לבשר לכם על פתיחתו של פורום נוסף באתר דוקטורס - פורום רפואת שיניים בלייזר - בניהולו של ד"ר אמיל ליטבק. גלישה נעימה!
16/07/2006 | 15:47 | מאת: נטשה

שלום ד"ר ליטבק, לפני כשנתיים עשיתי הרבה סתימות בלייזר. מאז יש לי הרגשה מוזרה שמשהו לא בסדר, כאילו השיניים יותר רגישות. האם לטיפול הזה יש תופעות לוואי? תודה מראש.

17/07/2006 | 22:56 | מאת:

שלום נטשה. טיפול שיניים בעזרת לייזר בטוח יותר מאשר בעזרת מקדח. לא ידועות תופעות לוואי לאחר טיפול שיניים בלייזר. אחת התכונות החיוביות של קרן הלייזר זה דווקא הפחתה ברגישות לאחר טיפול.