טיפול שורש

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

15/06/2015 | 23:58 | מאת: אבי

ד"ר שלום רב, אחרי שחקרתי לעומק את הנושא בטיפול בלייזר הבנתי שכל רופא יכול לרכוש את המכשיר ולטפל, מעבר לכך הבנתי שיש רופאים שעוברים קורסים והשתלמויות בחברה עצמה(FOTONA) שאלתי היא קצת אישית כי אני מאוד חושש מהטיפול האם אתה עברת קורסים כלשהם? מעבר לכך ברוב המרפאות מבטיחים הרים וגבעות לטיפול בלייזר ובסופו של יום, העבודה בלייזר היא מינמלית וכל הטיפול בסופו מתבצע עם מקדחה ומחטים, האם אצלך זה מסתיים במחטים או שאין כל חשש להגיע אלייך מכיוון שכל הפחד שלי הוא מהמחטים ולהשאיר את הפה פתוח כמעט שעה כי דבר זה איני מסוגל לעשות חייב לסגור כל כמה זמן את הפה?

30/06/2015 | 15:55 | מאת:

רוב הטיפול מבוצע באמצעות לייזר עבודה עם מחטים מספר דקות בלבד אכן יש צורך לפתוח את הפה לפחות חצי שעה. אני בין היותר מנוסים ויודעים בתחום אחרי 16 שנות ניסיון