הלבנת שיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

22/11/2006 | 22:47 | מאת: דני

מאוד היתי רוצה לבדוק אפשרות של הלבנת השיניים הצהובות שלי בלייזר או בציפוי ואני לא כל כך יודע מאיפה להתחיל. אפשר קריאת כוון? תודה

25/11/2006 | 09:38 | מאת:

דני שלום. הלבנת שיניים (הבהרת שיניים) אפשרית ע"י כמה דרכים. בכל מקרה יש למרוח חומר על השיניים ולהפעיל את החומר הפעיל שבו. הפעלה זו יכולה להיות כימית (למשל עירבוב של שני חומרים או עצם הוצאת חומר משפופרת כמו בהלבנה ביתית) או ע"י אור. לא כל כך משנה אם זה אור של לייזר או אור אחר (אורך גל אחר). ללייזר אין יותרונות רבים על סוגי אור אחרים. הכל עיניין של התאמת החומר והשיטה (או שילוב שיטות) לצבע השיניים הבסיסי וציפיות המטופל. יש לזכור שחומרים מלאכותיים לא מובהרים באותה מידה כמו השיניים (וחרסינה בככל לא) אם שינייך מסודרות יפה וצורתן מספקת אותך אזי הכוון הוא הבהרה. אם יש בעיה עם סידור וצורה (או גודל) הכוון הוא ציפוי. בהצלחה.