כתר

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

02/07/2014 | 19:51 | מאת: שירה

מאז הארכת הכותרת מרגישה שהכתר הזמני מציק נוגע כל הזמן בלשון שמרגישה מחוספסת ופוחדת שתפצע האם זה בסדר כי התור שלי רק בעוד בערך 4 שבועות מהניתוח ואמרו שלא צריך לפני 6 שבועות מהניתוח ובביקורת אחרי הניתוח נאמר שהכל נראה בסדר, אז שאלתי האם אין סכנה שהלשון תפצע מזה שהיא נוגעת הרבה בכתר הזמני ומתי ההרגשה תשתפר / תעלם?

09/07/2014 | 10:51 | מאת:

לו הטיפול היה מבוצע באמצעות לייזר ההמתנה הייתה קצרה בהרבה. אם כתר מחוספס יש ללטש אותו אצל רופא שיניים