נסיגת חניכיים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

27/06/2014 | 01:14 | מאת: שגיב

במקרה של נסיגת חניכיים שבה נחשף השורש יכול להתבצע טיפול בלייזר במקום ניתוח ? אני מתכוון לכיסוי השורש ,ניקוי וכו'(הטיפול שדרוש לנסיגת חניכיים בקיצור). ומה המחירים ? ועוד שאלה קטנה - מתי יודעים שצריך ניתוח ? מרגישים כאבים או שמגלים רק בעזרת צילומים ?

02/07/2014 | 14:55 | מאת:

ישנם מצבים שונים של נסיגת חניכיים. רק אחוז קטן דורש ניתוח. באמצעות לייזר ניתן לבתע ניתוח או למנוע ניתוח. אפשר גם לטפל בחניכיים ללא ניתוח. עצם חשיפת השורשים אינה סיבה לניתוח. החלטה על טיפול חניכיים בהתאם לבדיקה קלינית ורנטגנית