שאלות בנושא חידוש טיפול שורש

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

24/10/2013 | 09:15 | מאת: לילך

שלום נקבע לי חידוש טיפול שורש אצל מומחה ובינתיים יש לי שן כאבים ואפילו חזקים האם זה אומר שהטיפול יהיה ארוך וקשה? האם יכול להיות שבמהלך הטיפול יוחלט על יותר ממפגש אחד כי זה מסובך יותר ? האם יכול להיות כאבים אחרי הטיפול ואצטרך אנטביוטיקה ? ותוך כמה זמן מסיום החידוש כדאי / נהוג לחזור לרופא המטפל להמשך טיפול

30/10/2013 | 11:33 | מאת:

כאב בשן אינו תחזית לקושי או קלות טיפול. יתכן ויהיה צורך בשני מפגשים וגם יתכן טיפול אנטיביוטי - רופא יקבע זאת במהלך ולאחר הטיפול. המשך טיפול במהירות האפשרית לפי הוראות הרופא