דלקת בטיפול שורש

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

09/10/2013 | 00:55 | מאת: חן

היי, עברתי טיפול שורש ולאחר חצי שנה החלה לי דלקת חמורה בשן כרגע אני משתמשת באנטיביוטיקה שמפחיתה את הכאבים והדלקת אך השאלה האם יש צורך בעקירת השן ואיך נגרם המצב? האם מרשלנות רפואית בעת טיפול השורש או אחר? (אציין כי זאת השן השניה שנגרם לה דלקת בעבר עשיתי טיפול שורש בשן אחרת שגם לאחר זמן מה הפיעה דלקת ולצערי עקרתי את השן וצריכה לעשות שתל בשן זו)

10/10/2013 | 14:58 | מאת:

לתופעה של דלקת בקצה השורש לאחר טיפול שורש יש מספר סיבות. חלקן קשורות ברשלנות וחלקן לא. יש לבדוק רנטגנית את המצב. גם נושא עקירה לא ניתן לוודא רק על פי סיפור. בד"כ אין צורך וניתן לחדש את טיפול השורש את זה רק בד"כ