עקירות והשתלות שיניים בלייזר

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

24/07/2013 | 18:14 | מאת: בני

שלום אני צריך לעקור 2 שיניים לאחר שנרקבו והכתר נפל וצריך עשות השתלת שיניים מספר 35 36 עד כמה שאני זוכר. אני רוצה לדעת האם ניתן לעשות זאת על ידי ליזר שיהיה פחות כאבים בעקירה וגם בהשתלת שיניים אני מפחד מרופאי שיניים ובעיקר בכל מה שקשור על עקירה והשתלות אני חקרתי גם ובדקתי עם רופאי שיניים אחרים שאומרים שזה שטויות כל לייזר ובסופו של דבר אתה תצטרך לתת זריקות ולעקור עם מצבט וכו,,,, האם זה נכון?

15/09/2013 | 07:22 | מאת:

שני חלקים לתשובה: מי שאומר שלייזר זה שטויות או לא מבין או משקר בנושא עקירות ושתלים יש ללייזר תפקיד אך זה אינו תפקיד עיקרי וכן עדיין יש צורך באלחוש מקומי