חומר מרגיע לשן

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

17/07/2013 | 15:39 | מאת: חני

שלום רב! חשתי כאבים בשן. הרופא הקבוע היה בחול ופניתי לרופא המחליף. הוא אמר שאני צריכה לעבור בשן טיפול שורש באותה שן היתה סתימה שכמעט זזה ממקומה והרופא הוציא אותה. הוא ניקה את השן (ללא זריקה) ושם איזשהו חומר להרגיע את השן ואחר כך סתימה זמנית. אני סובלת מתת פעילות בלוטת התריס רגישות ל G6PD אנמית, ובהריון של בתי לפני 9 שנים היתה לי אסטמה בה השתמשתי במשאף אך לא כיום. לאחר שהרופא סיים את הטיפול בשן הרגשתי רע כמו שלא חשתי מעולם. הרגשת סחרחורת חוסר וודאות והרגשה כללית רעה בתוך הגוף. צלצלתי לרופא אך הוא אמר שזה לא מהתרופה ששם על השן. כרגע חלפו מס' ימים ואני חוששת לפנות לרופא המטפל בגלל הזריקה שכנראה יעשה בטיפול השורש. ידוע לי שאפשר לבקש זריקה ללא אדרנלין, מהו אותו חומר אותו שם הרופא על השן שגרם לי להרגיש כך? אנא עזור לי .

15/09/2013 | 07:20 | מאת:

מצטער על התשובה המאוחרת ומניח שכבר מצאת פתרון אם עדיין יש בעיה נא להודיע תודה וסליחה