הלבנה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

22/08/2012 | 14:56 | מאת: אן

שלום. השיניים שלי די לבנות נוטות לגוון טיפה אפרפר. לפני 10 שנים עברתי הלבנה במזרקים-סד. אני מעוניינת לעבור שוב. האם הגוון האפור קרה כתוצאה מההלבנה לפני 10 שנים או שאין קשר? והאם הלבנה במצב הנתון עם הגוון האפרפר תעזור לי לקבל גוון לבן והאם זה יכול לעשות נזק בעתיד וההלבנה עלולה להחמיר את הגוון האפרפר של השן. תודה רבה.

01/09/2012 | 06:56 | מאת:

לא ידועה על נזי הלבנה לזמן ארוך אם היא מבוצעת כהלכה. גוון אפור של שיניים פחות מושפע מהלבנה מאשר גוונים אחרים