עקירת ניב והוצאת ניב כלוא

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

08/05/2012 | 19:43 | מאת: ניסים

שלום רב לדאבוני הניב הקדמי ימני שבפי נרקב ועליי לעקרו בצילום הפנורמי שביצעתי נראה כי ישנו ניב חבוי בחך העליון שאלתי היא כזו: האם כדאי לי לעקור את השן ולבצע משיכה של הניב הכלוא ( נאמר לי שאם כן אאלץ לעבור יישור שיניים) או האם לעקרו ועשות שתל במקום אודה לתשובתך המהירה תוך התייחסות להבדלים בכאבים ובעלויות תודה רבה

30/05/2012 | 09:33 | מאת:

עליך לפנות לאורטודנט (רופא שיניים העוסק ביישור שיניים) לדעתי אם אפשר למשוך את הניב זה עדיף