הלבנת שיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

28/02/2012 | 16:43 | מאת: תמיר

אני מתכוון לעבור בקרוב הלבנת שיניים ורציתי לדעת מהי לדעתכם ההלבנה הטובה ביותר. הייתי בייעוץ אצל רופא שיניים והוא הציע לי הלבנה שנעשת ע"י החומר lumi brite. רציתי לדעת אם יש למישהו ידע על טיב ההלבנה מסוג זה ? ישנן הלבנות אחרות מומלצות יותר ? תודה מראש, תמיר.

29/02/2012 | 08:04 | מאת:

lumibrite הינו שם מסחרי של אחד החומרים שמיוצר ע"י אחת החברות בעולם. החומרים הכימיים אשר עןשים את העבודה בפועל הינם: מי חמצן hydrogen peroxide או carbamide peroxide שגם זה סוג של (אפשר להגיד מי חמצן אבל בצורה מוחלשת) . החשוב הוא בעצם מנגנון הפעלה של החומר הבלבין (המבהיר). יש תהליך ביתי שבו בד"כ משתמשים ב קרבאמיד פראוקסיד ותהליך מרפאתי ובו בד"כ משתמשים בריכוזים שונים של מי חמצן. ברור שכל היצרנים טוענים שהחומר שלהם טוב יותר אך למעשה הם כמעט זהים - וההבדל הוא בריכוזים של החומר

29/02/2012 | 15:41 | מאת: תמיר

אין לי מושג מה הריכוז בחומר שהציע לי רופא השיניים, אבל לדעתך סוג זה של הלבנה מומלצת ? התוצאות בה טובות ? הטיפול יחזיק לי מספיק זמן ? האם הלבנה בלייזר מומלצת יותר מהלבנה זאת ? תודה.

11/03/2012 | 18:02 | מאת: ג'ון

אני גם מחפש מקום לעשות בו הלבנת שיניים והמליצו לי במיוחד על אמריקן לייזר. מה שטוב שם זה שהם משתמשים בכמה שיטות ואתה יכול לבחור מה הכי נראה לך מבין לייזר, חומר חמצון והלבשת סד (ששמים במרפאה) או סד וחומר הלבנה ששמים בבית.

11/03/2012 | 19:31 | מאת: תמיר

ביררתי באמריקן לייזר ואמרו לי שהם לא עושים לייזר, רק הלבנה עם סד, קצת אירוני.