דלקת בחניכיים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

10/02/2012 | 10:05 | מאת: אריה

לד"ר ליטבק שלום אני חולה סכרת וחולה לב בסיכון גבוה.יש לי בעיית חניכיים והוצע לי לעשות נתוח חניכיים, שאיני מעונין בו. הקרדיאולג שלי הסביר לי כי דלקת כרונית עלולה להשפיע על מצב הבריאות הכללי, וכי עלי לטפל בדלקת החניכיים אבל רק במרפאת סיכון בבית חולים. (ההנחה שלו שאני עומד בפני נתוח) שאלות 1 - האם אני יכול להפטר מהדלקת ע"י טיפול בלייזר? 2 . האם העובדה שאני מושתל דפיברילטור מאפשרת לי טיפול בלייזר 3 . האם ישנו איזה סיכון (כמו בנתוח)שבגללו במצבי הקרדיאלי רצוי לבצע את הטיפול בבית חולים? הטיפול בבית חולים ? אריה

12/02/2012 | 15:57 | מאת:

רשימת המחלות לצערי די ארוכה ומורכבת. טיפול באמצעות לייזר יכול לעזור ובחלק גדול מהמקרים אףלמנוע צורך בניתוחים אך במצב הבריאות כפי שרשמת כדאי לבצע טיפול חניכיים בהשגחה בבית חולים