הלבנת שיניים רגישות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

04/02/2012 | 18:24 | מאת: אני

אני מאוד רוצה לעשות הלבנת שיניים, אך יש לי רגישות יתר (שחיקה חומצית, אני לא יכולה לצרוך מאכלים ומשקאות חמוצים, אחרת אני סובלת מרגישות שלא מאפשרת לי לאכול מזון מוצק במשך יומיים-שלושה. משתמשת במשחת שיניים של סנסודייד ומשתדלת להפחית במוצרים חומציים). כמו כן אני שוחקת שיניים בלילה ומשתמשת בסד לילה. אחרי פירוט כל הבעיות, אגיע לעיקר: אני מאוד רוצה לבצע הלבנת שיניים (אני מאוד אוהבת שיניים לבנות), אך הבנתי שזה לא מיועד לאנשים עם שיניים רגישות, כי הטיפול גם ככה גורם לרגישות בשיניים.. מעוניינת בדעה נוספת. תודה רבה !!

12/02/2012 | 15:52 | מאת:

בגדול הרופא שלך צודק ובבדיקה קלינית אפשר להתרשם יותר מהמצ מאשר כמה שורות כתובות. אולי כדאי לשקול ביצוע כתרים אם השיניים במצב כל כך רע

20/03/2012 | 13:30 | מאת: מוניקה להב

הלבנת שיניים מבוצעת ע"י חומצה מרוכזת אשר גורמת לרגישות בשיניים בעיקר לקור. אי לכך במצבך לא מומלץ לבצע הלבנה. מוניקה להב מנהלת תחום שיניים ותפעול אמריקן לייזר